Ravintolasohvat ja muut julkitilojen sohvat mittatilauksena

Valmistamme omaa sohvamallistoamme julkisiin tiloihin Helsingissä

Helsingissä toimiva Halosen Verhoiluliike tekee kalusteverhoilujen lisäksi sohvia mittatilaustyönä julkisiin tiloihin. Valmistamme oman mallistomme ravintolasohvia, sohvia yökerhoihin, hotelleihin, laivoihin ja muihin vastaaviin kohteisiin. Mallistosta voidaan muunnella kunkin asiakkaan tilaan sopiva, tyylikäs ja laadukas sohvakokonaisuus. Kuvagalleriasta löydät valmistamiamme sohvia.

Verhoilussa käytämme laadukkaita, palosuojattuja (SL1) kankaita sekä pehmusteena palosuojattuja vaahtomuoveja ja vanuja. Myymme useiden maahantuojien kankaita, kangasmalleihin voit tutustua liikkeessämme. Meiltä voi hankkia myös suoraan vaahtomuovit ja vanut omaan käyttöösi.

Ota meihin yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan kohteeseesi sopivia sohvia

Tutustu ohesta sohvamallistomme pohjakuviin ja pyydä tarjous ravintolasohvasta tai muuhun tarkoitukseen tulevasta sohvasta. Toimimme Helsingin seudulla. Tutustu myös verhoilupalveluihimme ja muuhun yrityksemme toimintaan!

Halosen Verhoiluliikeestä saat mittatilauksena oman mallistomme sohvat Halosen Verhoiluliike - Kysy lisää omasta sohvamallistostamme

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa