Veneen verhoilutyöt

Verhoilemme veneiden patja- ja sohvaryhmät toimipisteessämme Helsingissä

Halosen Verhoiluliike verhoilee veneiden patjat ja penkit asiakkaan mittojen sekä muiden toiveiden mukaan. Mallistossamme on useita tyylikkäitä laatukankaita, joista asiakas voi valita mieluisensa. Autamme tekemään oikeat valinnat, ja teemme veneiden verhoilut vuosien tuomalla kokemuksella. Saat kauttamme myös verhoiltavien istuinryhmien kuljetukset asennuksineen. Liikkeemme sijaitsee Helsingissä, josta palvelemme laajasti koko pääkaupunkiseudulle.

Räätälöidyt istuimet veneeseen

Verhoilujen lisäksi valmistamme tilaustyönä omaa sohvamallia, joka voidaan asentaa myös veneisiin. Mallistosta on mahdollista räätälöidä uniikki istuinryhmä, joka on mitoitettu juuri sinun venettäsi varten. Pohjakuvia sohvamalleista löydät täältä, kysy lisää!

Verhoilutyöt alalla pitkään toimineelta yritykseltä

Yrityksemme toiminta on keskittynyt julkisten tilojen kalusteverhoiluihin, mutta myös yksityiset saavat meiltä palvelua. Olemme luotettava, jo kauan alalla toiminut verhoiluliike, jonka ammattitaitoon ovat luottaneet tunnetut yritykset, kuten Sokos-hotellit ja HOK-Eltanto-ravintolat. Pyydä tarjous veneen verhoilusta tai muun kohteen verhoilutöistä! Palvelemme Helsingin seudulla. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa