Hotellikalusteiden verhoilu

Verhoilemme hotellikalusteita Helsingin seudulla

Julkitilakalusteiden verhoiluun erikoistuneen Halosen Verhoiluliikkeen merkittäviä asiakkaita ovat hotellit. Olemmekin verhoilleet hotellikalusteita mm. Hotelli Haagan, Kokoushotelli Gustavelundin ja Sokos-hotellien tarpeisiin. Verhoilemme kaikenlaiset kalusteet sohvaryhmistä tuoleihin asiakkaan toiveiden mukaan toimipisteessämme Helsingissä. Teemme yhteistyötä puuseppien, suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, minkä ansiosta verhoilupalvelumme on mahdollista räätälöidä hyvin monipuoliseksi. Kysy lisää, ja tutustu myös muiden julkitilojen verhoilupalveluihimme!

Verhoiltavien hotellikalusteiden nouto, palautus ja asennus

Verhoilupalvelu on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi. Kun tilaat meiltä hotellikalusteiden verhoilutyöt, hoidamme puolestasi kalusteiden noudon, palautuksen ja asennuksen. Työskentelemme tiloissasi hienovaraisesti häiritsemättä asiakkaita ja muuta hotellin toimintaa. Materiaalit valitaan huolella erittäin kulutusta kestäviksi ja kaikki paloluokitukset täyttäviksi.

Tilaustyönä uniikki sohva hotelliin?

Valmistamme tilaustyönä myös omaa sohvamallia, jossa käytetään huippuluokan kankaita ja muita materiaaleja. Sohva on uniikki hankinta vaikkapa hotellin aulaan! Pohjakuvia sohvamallista löydät täältä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hotellikalusteiden verhoilusta. Verhoiluliikkeemme sijaitsee Helsingissä, jossa palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa