Verhoiluliikkeestämme kaikkien julkitilojen verhoilut

Teemme liikkeessämme Helsingissä mm. ravintola-, hotelli- ja toimistokalusteiden verhoilut

Halosen Verhoiluliike on erikoistunut julkitilakalusteiden verhoiluun, jota teemme mm. ravintoloille, toimistoille, hotelleille ja laivoille, myös alihankintana alan yrityksille. Olemme pitkän linjan verhoiluliike – Helsingissä sijaitseva yrityksemme on perustettu 1966. Meillä verhoilut tehdään aina ammattitaitoisten verhoilijoiden toimesta, ja yhteistyössä kanssamme toimivat puusepät, arkkitehdit sekä suunnittelijat mahdollistavat monipuolisten palvelujen toteutuksen.

Verhoilemme kalusteita kohteisiin kuten:

Verhoiluliikkeemme asiakkaisiin kuuluvat mm. HOK-Elanto Oy:n ravintolat ja Sokos-hotellit. Kuvia tekemistämme verhoiluista löydät kuvagalleriasta – tutustu ja liity tyytyväisiin asiakkaisiimme! Kysy myös matkailuajoneuvojen ja veneiden sekä nykykalusteiden verhoilupalvelua.

Siellä, missä laadukasta lopputulosta tarvitaan

Verhoiluliikkeessämme käsitellään monenlaisia materiaaleja ja muotoja taitavin käsin. Panostamme materiaalien laatuun, sillä varsinkin julkisissa tiloissa kankaiden ja vaahtomuovien on kestettävä kovaa kulutusta sekä täytettävä paloluokitusten vaatimukset. Palveluumme kuuluu aina käsiteltävien kalusteiden nouto, palautus ja asennus. Ota meihin yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan kohteeseesi sopivaa verhoilua! Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.  

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa