Toimistokalusteiden verhoilu

Verhoilemme toimistokalusteita Helsingin seudulla

Halosen Verhoiluliike palvelee yrityksiä myös toimistokalusteiden verhoiluissa Helsingissä. Valikoimaamme kuuluu monien maahantuojien laatukankaita, joista löytyy sopiva vaihtoehto varmasti kaikkien asiakkaidemme toiveisiin. Verhoilemme niin tuolit, sohvat, penkit kuin muutkin toimistokalusteet vuosikymmenien kokemuksella. Alalla pitkään toimineena voit luottaa työmme korkeaan laatuun.

Teemme toimistokalusteiden verhoilua alihankintana mm. Avarte Oy:lle. Verhoilemme toimistojen lisäksi muissakin julkisissa tiloissa – lue lisää aiheesta ja ota yhteyttä!

Verhoilua laajempi palvelu?

Meiltä on mahdollista tilata myös kattavampi palvelu, johon voidaan liittää puusepän ja suunnittelijoiden työt yhteistyökumppaneidemme toimesta. Lisäksi valmistamme omaa sohvamallistoa mittatilaustyönä, voit tutustua malliston kuviin täällä.

Kalusteiden toimitukset ja asennukset kuuluvat palveluumme

Tiesitkö, että kun tilaat toimistokalusteiden verhoilun meiltä, noudamme, palautamme ja asennamme verhoillut kalusteet? Pyydä tarjous! Meiltä saat kauniit ja kestävät kalusteverhoilut, jotka on tehty ammattitaitoisten verhoilijoiden kokeneissa käsissä. Liikkeemme sijaitsee Helsingissä, josta palvelemme kaikkia pääkaupunkiseudun yrityksiä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa