Matkailuauton verhoilu

Verhoilemme matkailuajoneuvojen patja- ja sohvaryhmät Helsingissä

Verhoilutöiden erikoisosaaja, Halosen Verhoiluliike, tekee patja- ja sohvaryhmien verhoilutyöt matkailuajoneuvoihin. Matkailuauton tai -vaunun verhoilun uusiminen on nerokas ja helppo keino raikastaa ajoneuvon sisätiloja sekä lisätä matkustusmukavuutta. Hyvälaatuisista kankaista verhoilualan ammattilaisemme räätälöivät ajoneuvoosi sopivat istuinpäälliset. Valitset vain makusi mukaiset materiaalit, niin me hoidamme toteutuksen. Teemme matkailuautojen verhoilut Helsingissä toimivassa yrityksessämme.  

Tilaa matkailuauton istuinverhoilut, saat myös istuinten kuljetukset ja asennukset

Joustava palvelumme mahdollistaa verhoiltavien istuinten noudon, palautuksen ja asennuksen. Jos haluat uusia koko istuinryhmän runkoineen, voit vilkaista omaan sohvamallistoomme! Valmistamme sohvamallistoa mittatilaustyönä lähes mihin tahansa kohteeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous matkailuauton verhoilutöistä! Teemme verhoilut myös veneiden istuimiin. Toimintamme on keskittynyt julkisten tilojen kalusteverhoiluihin, mutta palvelemme hyvin mielellämme myös yksityisiä asiakkaita Helsingin seudulla. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa