Muiden julkitilojen huonekalujen verhoilut

Huonekalujen verhoilua kaikissa julkisissa tiloissa Helsingin seudulla

Helsingin seudulla toimiva Halosen Verhoiluliike tunnetaan julkitilojen huonekalujen verhoilutöiden erikoisosaajana. Teemme verhoilutyöt eri alan yrityksille sekä julkiselle sektorille käsittäen ravintoloiden ja hotelleiden lisäksi esim. lääkärikeskukset, odotustilat, neuvotteluhuoneet, aulat ym. Tiedämme, mitä huonekalujen verhoiluilta vaaditaan, kun kyseeseen tulevat tilat, joissa asiakasvirta on runsas ja kalusteiden tulee kestää erityisen kovaa kulutusta. Samalla on huomioitava kankaiden helppohoitoisuus sekä turvallisuus mahdollisten palovaarojen sattuessa. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Kokeneet verhoilijat palveluksessasi

Takanamme on monien vuosien kokemus ja palveluksessamme ammattitaitoiset verhoilijat, joiden työnjälki on erittäin laadukasta. Meillä on hyvä yhteistyökumppaniverkosto puuseppiä ja suunnittelijoita, joiden avulla huonekalujen verhoiluun voidaan liittää muitakin kalustepalveluja. Julkitilojen verhoilut -sivulta löydät näppärän koosteen kohteista ja muutamista asiakkaista, joille verhoilutöitä teemme. Tutustu myös kuvagalleriassa toteuttamiimme verhoiluihin.

Uniikki sohvamallisto tilaasi

Meiltä on mahdollista tilata itse valmistamamme sohvamallisto, joka tehdään mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Sohvat voidaan räätälöidä mihin tahansa tilaan, kuten hotellin aulaan tai ravintolaan. Pohjakuvia sohvamallista löydät täältä. Ota yhteyttä ja kysy lisää huonekalujen verhoilusta! Palvelemme Helsingissä sijaitsevasta liikkeestämme koko pääkaupunkiseudulle. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa