Laivojen kalusteiden verhoilut

Verhoilemme laivojen kalusteita toimipisteessämme Helsingissä

Julkisten tilojen kalusteverhoiluun keskittynyt Halosen Verhoiluliike verhoilee myös laivojen kalusteet toimipaikassaan Helsingissä. Verhoilemme monipuolisesti kaikkia laivoissa käytettäviä kalusteita hyteistä ravintoloihin, kahviloihin ja muihin tiloihin. Valitsemme erityisesti kovaan kulutukseen suunniteltuja kankaita ja muita materiaaleja, joilta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta sekä paloturvallisuutta.

Teemme laivojen kalusteiden, myös muiden julkitilojen, verhoilut kokenein käsin. Palveluamme täydentävät hyvät yhteistyökumppanit kuten puusepät, suunnittelijat ja arkkitehdit. Lue lisää muista verhoilupalveluistamme täältä ja pyydä tarjous kohteesi verhoilutöistä!

Täyden palvelun kalusteverhoilut

Kun tilaat meiltä laivan kalusteiden verhoilut, hoidamme myös verhoiltavien kalusteiden noudot, palautukset ja asennukset. Näin palvelu on asiakkaillemme mahdollisimman helppo. Meiltä on mahdollista tilata myös mittatilaustyönä oma sohvamallisto – tutustu tarkemmin täällä. Verhoilijamme tekevät laadukasta työtä hyvällä hinta-laatusuhteella. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa