Ajoneuvojen istuinten ja kalusteiden verhoilutyöt

Verhoilemme matkailuajoneuvojen ja veneiden istuimet sekä nykykalusteet Helsingin toimipisteessämme

Helsingissä toimivalta Halosen Verhoiluliikkeeltä saat myös matkailuajoneuvojen ja veneiden patja- ja sohvaryhmien verhoilutyöt sekä nykykalusteiden verhoilut. Vanhojen istuinten verhoilu on erinomainen ratkaisu parantaa ajoneuvon viihtyisyyttä, matkustusmukavuutta ja tyyliä. Myös raikkaampaa pintaa kaipaava nojatuoli virkistyy uudella kankaalla. Ammattilaisten tekemällä verhoilutyöllä saadaan siisti ja kestävä lopputulos. Valittavana on paljon erilaisia kangasvaihtoehtoja. Kysy lisää ja kerro toiveistasi!

Verhoilemme, kuljetamme ja asennamme

Joustava palvelumme mahdollistaa verhoiltavien kalusteiden kuljetukset sekä asennukset. Mikäli tarvitset suunnittelijoiden tai puuseppien apua, myös nämä palvelut saat kauttamme käyttöösi.

Haluaisitko matkailuajoneuvoon tai veneeseen räätälöidyn sohvaryhmän?

Verhoiluliikkeemme valmistaa mittatilaustyönä sohvamallistoa, josta voidaan räätälöidä tilaasi sopivat uniikit, upeat istuinryhmät. Pohjakuvat löydät täältä ja toteuttamiamme ratkaisuja kuvagalleriasta.

Olemme keskittyneet julkitilojen kalusteiden verhoilutöihin, mutta toki palvelemme myös yksityisiä asiakkaita tai alan yrityksiä alihankinnan kautta. Pyydä tarjous verhoilutöistä! Liikkeemme sijaitsee Helsingissä. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa