Ravintolakalusteiden verhoilu

Verhoilemme ravintolakalusteet liikkeessämme Helsingissä

Julkitilakalusteiden verhoiluun keskittyneen Halosen Verhoiluliikkeen asiakaskuntaan kuuluvat ravintolat. Verhoilemiamme kalusteita löytyykin mm. HOK-Elanto Oy:n ravintoloiden tiloista. Monet asiakkaat luottavat palvelumme hyvään laatuun, sillä olemme työskennelleet alalla pitkään – jo vuodesta 1966 – ja pitäneet ammattitaidostamme hyvää huolta vuosien saatossa. Myös palvelumme on saanut kiitosta. Asioiminen kanssamme on mukavaa ja helppoa, ja kun meiltä tilaa verhoilutyöt, hoidamme asiakkaan puolesta kalusteiden kuljetukset ja asennukset. Teemme ravintolakalusteiden verhoiluja Helsingin seudulla. Kysy lisää!

Meiltä voit tilata myös yksilölliset sohvat ravintolaasi

Ravintolakalusteiden verhoilujen lisäksi valmistamme omaa sohvamallistoa tilaustyönä. Mallisto on mahdollista räätälöidä juuri asiakkaan tiloihin ja tarpeisiin sopivaksi, ja valittavana on useiden maahantuojien laatukankaita. Katso pohjakuva sohvamallistamme täältä ja tutustu myös kuvagalleriassa tekemiimme ravintokalausteiden verhoiluihin.

Hotelleihin, toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin

Halosen Verhoiluliike työskentelee ravintoloiden ohella hotelleissa, toimistoissa, laivoissa ja muissa julkitiloissa. Kysy tarjousta ravintolakalusteiden verhoilusta tai muun kohteen verhoilutöistä Helsingin seudulla! Palvelemme sinua myös matkailuajoneuvojen ja veneiden patjaryhmien sekä nykykalusteiden verhoiluissa.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa